ChuxCRO17

Reputacija
2
Bodova
29
Analiza
1
Ocjena
0
Anketa
1

Analize

01/2019
Tribina hipoteza

Nakon odigranog 24.kola Premier Leauge na mjestima od 7. do 12. pozicije nalaze se Wolverhampton, Everton, Watford, Bournemouth, Leicester i West Ham. Tih šest klubova su na bodovnoj razlici od samo 4 boda (35-Wolverhampton, 31-West Ham) i svi imaju šanse za sedmo mjesto na tablici.

U ovoj analizi pokušati ćemo predvidjeti pozicije ovih klubova do završetka sezone.

  • WOLVWEHAMPTON

Ekipa su sa trenutno najviše bodova. Također su uz Bournemouth ekipa sa najviše dobijenih utakmica od spomenutih šest. Dobili su 10 utakmica, a izgubili 9. Zabili su 30 golova, a prosjek golova je 1,25 po utakmici što je među manjim prosjecima u skupini ovih ekipa. U nastavku sezone imati će 3 prilike oduzeti bodove svojim trenutačnim rivalima. Prva je upravo ovaj vikend protiv Evertona. Wolvesi će se 4 puta suočiti sa jačim ekipama (top 6), a 7 puta sa slabiima od sebe (od 13. mjesta). Prosječna pozicija tjekom sezone je 10. mjesto, a trenutačno je ovaj klub u uzlaznoj putanji što im daje nadu da mogu zadržati ovu poziciju.

  • EVERTON

 Našli su se na ovom mjestu zbog bolje gol razlike od Watforda i Bournemoutha. Plavi iz Liverpoola nisu započeli sezonu onako kako su htjeli. Nakon prvih šest kola, tri remija, dva gubitka i samo jedne pobjede nalazili su se na 12. mjestu. Velika nesreća po njih je to što će se u nastavku sezone susresti sa ekipama iz "top 6". Ekipa su koja je odigrala i najviše nerješenih susreta. U drugom dijelu sezone kretali su se oko 10. i 11. pozicije sve dok u prošlom kolu nisu pobijedili posljednju momčad na tablici, Huddersfield. Marco Silva će morati sabrati svoju momčad ako se želi približiti velikoj šestorki uz koju je Eveton nekad stajao.

  • WATFORD     

Hornetsi su ekipa koja je početkom sezone privlačila najviše pažnje. Dobivši Tottenham u 4. kolu popeli su se na treće mjesto. Njihova forma je tijekom prvog dijela sezone postupno slabila, pa su se u 16. kolu našli i na 12. mjestu. Prosječna pozicija tijekom sezone im je osma. U nastavku sezone imati će priliku četiri puta oduzimati bodove nekim ekipama iz ovoga kruga, što je velika prednost. Zabili su 33, a primili 34 gola. Trenutačno su u uzlaznoj putanji zbog čega imaju pravo nadati  se pozitivnim stvarima.

  • BOURNEMOUTH

Momčad sa Vitality stadiona se definitivno zaslužila naći u borbi za sedmo mjesto Premier Leauge. Vrijedi izdvojiti njihovu odličnu predstavu protiv Chelsea_a što je njihova prva ovosezonska pobijeda protiv ekpa iz velike šestorke. Ekipa su sa najviše primljenih pogodaka, čak 42, ali također su i zabili najviše pogodaka,37, od ovih momčadi. U nastavku sezone samo će se dva puta susresti sa spomenutim ekipama, ali će se čak osam puta suresti sa slabije rangiranim ekipama. U 27. kolu kod kuće će se sukobiti sa Wolvsima. Ukoliko pobijede u tom dvoboju mogli bi opasno zaprijetiti zauzimanjem sedmog mjesta.

  • LEICESTER

Lisice su daleko od one forma koju su imalu u sezoni 2015/2016. Na neutralnoj su gol razlici, a po utakmici daju 1,25 golova. Tijekom sezone znali su iznenaditi pobjedama protiv Citya, Chelasea ili remijem sa Liverpoolom. Ukoliko budu napravili još nekakvo iznenađenje protiv "top 6" klubova, sa kojima igraju još pet puta mogli bi se približiti sedmoj ili osmoj poziciji. Da bi to bilo tako nesmiju si dopustiti nepotrebna prosipanja bodova protiv Cardiffa, Fulhama ili Southamptona kao u prvom dijelu sezone.

  • WEST HAM UNITED

Posljednji klub koji se našao u ovom društvu su Hammersi sa 31 bodom. Gledajući na njihov početak sezone pravo je čudo što su sada na dvanestoj poziciji. Nakon 4. kola bili su 20., a nakon 17. kola popeli su se na 9. mjesto. Ekipa su sa najnegativnijom gol razlikom, drugim brojem najviše primljnih golova i posljednji sa brojem zabijenih bodova. Ekipa su koja može pobijiti svakoga, ali i izgubiti os svakoga. Čekićari trebaju ostati u nadi da više neće biti ozljeđenih igrača i da će Luis i Arnautović nstaviti zabijati jer samo tako mogu ostati u ovom društvu.

ZAVRŠNA PROGNOZA:

7.WOLVERHAMPTON

8.BOURNEMOUTH

9.WATFORD

10.LEICESTER

11.EVERTON

12.WEST HAM UNITED

BITKA ZA SEDMO MJESTO ENGLESKE LIGE
Nakon odigranog 24.kola Premier Leauge na mjestima od 7. do 12. pozicije nalaze se Wolverhampton, Everton, Watford, Bournemouth, Leicester i West Ham. Tih šest klubova su na bodovnoj razlici od samo 4 boda (35-Wolverhampton, 31-West Ham) i svi imaju šanse za sedmo mjesto na tablici. U ovoj analizi pokušati ćemo predvidjeti pozicije ovih klubova do završetka sezone. WOLVWEHAMPTON Ekipa su sa trenutno najviše bodova. Također su uz Bournemouth ekipa sa najviše dobijenih utakmica od spomenutih šest. Dobili su 10 utakmica, a izgubili 9. Zabili su 30 golova, a prosjek golova je 1,25 po utakmici što je među manjim prosjecima u ...
BITKA ZA SEDMO MJESTO ENGLESKE LIGE
Nakon odigranog 24.kola Premier Leauge na mjestima od 7. do ...

Respekt: kex1926, BruceWayne,

Sasvim solidno za prvi puta. Slažem se da će borba za to 7. biti jako zanimljiva, ja bi dao prednost Leicesteru, ali nije isključeno da to bude Wolves. Dobrodošao na Tribinu.. - BruceWayne, 1.2.19. 10:51, 0 0 0
Prati nas

©2017. Vingd, Inc. Sva prava pridržana.