Franko14

Reputacija
2
Bodova
21
Analiza
1
Ocjena
4
Anketa
83
obriši
obriši
obriši

Analize

06/2017
Može li Island ikako ugroziti Hrvatsku?

Prema igračima koje ima Hrvatska i ugledu kakav stječe u svijetskom nogometu, Hrvatska bi na Islandu trebala to već jednom i pokazati. Malo koja reprezentacija može se pohvaliti količinom talenta mladih igrača ali i onh koji igraju na najvišoj razini. (treba uzeti u obzir i broj stanovnika Hrvatske, jačinu 1.HNL itd., ovo može biti tema za istraživanje)

Najvjerojatnije bit će to formacija 4-2-3-1. Formacija koja u ovom trenutku najviše odgovara Hrvatskoj, ne samo zbog današnjeg trenda načina igranja nogometa nego zbog protivnika koji protiv jačih reprezentacija igra defenzivno i na kontre, dostupnosti igrača na određenim pozicijama i zbog ozljeda koje su nezaobilazne na kraju sezone. Svaki ovaj igrač imajo je solidnu sezonu u klubu, osim Josipa Pivarića koji je najniže rangirani igrač na popisu za prvih 11.

Svaka reprezentacija boji se Hrvatske!
Prema igračima koje ima Hrvatska i ugledu kakav stječe u svijetskom nogometu, Hrvatska bi na Islandu trebala to već jednom i pokazati. Malo koja reprezentacija može se pohvaliti količinom talenta mladih igrača ali i onh koji igraju na najvišoj razini. (treba uzeti u obzir i broj stanovnika Hrvatske, jačinu 1.HNL itd., ovo može biti tema za istraživanje) Najvjerojatnije bit će to formacija 4-2-3-1. Formacija koja u ovom trenutku najviše odgovara Hrvatskoj, ne samo zbog današnjeg trenda načina igranja nogometa nego zbog protivnika koji protiv jačih reprezentacija igra defenzivno i na kontre, dostupnosti igrača na određenim pozicijama i zbog ozljeda koje ...
Svaka reprezentacija boji se Hrvatske!
Prema igračima koje ima Hrvatska i ugledu kakav stječe u ...
Prati nas

©2017. Vingd, Inc. Sva prava pridržana.