Raul10

nikad ne reci nikad
Reputacija
2
Bodova
27
Analiza
1
Ocjena
130
Anketa
86
obriši
obriši

Analize

08/2017
r1 k2
Hoće li Rijeka dočekati proljeće u Europi?

Rijeka je danas doznala protivnike u Europskoj ligi, to će velikan Milan, bečka Austria i grčki Aek. Po mojoj procjeni dosta dobar ždrijeb, možda su mogli izvući kobne Albance ali i ovako je dobro. Gledajući ove ekipe, mislim da će Milan osigurati prvo mjesto, a da će se za drugo boriti Rijeka, Austria i AEK.

Po meni, Rijeka za prolaz treba dobiti i Austriu i AEK doma, a gostima možda izvući bod ili čak ići na pobjedu. Protiv Milana realno nemaju šanse s obzirom na igrače koje Milan ima.

S obzirom da će Rijeka igrati Europu, pitanje je koliko će to utjecati na HNL? Mislim da će dosta utjecati jer Rijeka nema dovoljan broj igrača za igrati na dva koridora. To bi mogli iskoristiti i Hajduk i Osijek da oboje pobjegnu Rijeci na par bodova razlike i da proljetni dio učine još zanimljivijim. Iako sve se to može promjeniti ako Rijeka kupi 3-4 igrača.

Za kraj, zaključak je da je Rijeka imala sreće u ždrijebu i da mogli konačno imati hrvatskog predstavnika koji će osigurati proljeće nakon dugo vremena, ali da će patiti rezultat u HNL-u.

P.S. Ako imate kritika, slobodno napišite u komentar jer mi je ovo prva analiza koju pišem.

Šanse Rijeke u EL i utjecaj EL na domaće prvenstvo.
Rijeka je danas doznala protivnike u Europskoj ligi, to će velikan Milan, bečka Austria i grčki Aek. Po mojoj procjeni dosta dobar ždrijeb, možda su mogli izvući kobne Albance ali i ovako je dobro. Gledajući ove ekipe, mislim da će Milan osigurati prvo mjesto, a da će se za drugo boriti Rijeka, Austria i AEK. Po meni, Rijeka za prolaz treba dobiti i Austriu i AEK doma, a gostima možda izvući bod ili čak ići na pobjedu. Protiv Milana realno nemaju šanse s obzirom na igrače koje Milan ima. S obzirom da će Rijeka igrati Europu, pitanje je koliko će ...
Šanse Rijeke u EL i utjecaj EL na domaće prvenstvo.
Rijeka je danas doznala protivnike u Europskoj ligi, to će ...

Respekt: pravi,

Ok za prvi put. Trebaš malo bolje obrazložiti kako da Rijeka dobije te utakmice, koji bi igrač kogao biti presudan i sl. Također, koliko će Hajduk i Osijek pobjeći Rijeci? Znači li to zasigurno odustajanje od obrane naslova? - pravi, 26.8.17. 10:52, 1 0 0
hvala na savjetu. - Raul10, 26.8.17. 17:49, 1 0 0
Prati nas

©2017. Vingd, Inc. Sva prava pridržana.